Balkongrenovering

Med över 35 års erfarenhet är Bygg & Fasad din pålitliga partner för alla former av balkongrenovering. Balkongen är idag inte bara en plats för avkoppling, utan även en social mötesplats. Med tiden försämras dock betongens livslängd, och behovet av renovering blir oundvikligt.

Varför balkongrenovering är viktig 

En väl underhållen balkong ökar inte bara byggnadens estetiska värde utan förbättrar också säkerheten och funktionaliteten. Med regelbundna underhåll och uppdateringar kan din balkong fortsätta vara en trygg och välkomnande plats för umgänge och avkoppling. 

  

Våra tjänster inom balkongrenovering 

Bygg & Fasad erbjuder omfattande tjänster inom balkongrenovering för att möta varje unikt behov: 

Standard balkongrenovering: För balkonger som kräver uppdatering av befintliga strukturer, inklusive reparering av skadad betong och förnyelse av ytskikt.

Utbyggnad av balkonger: För fastighetsägare som vill utöka sin nuvarande balkongyta för att skapa mer utrymme för avkoppling och underhållning.

Installation av balkongräcken: Säkerheten är avgörande, och våra nya ersättningsräcken säkerställer att din balkong är både säker och stilfull.

Konstruktion av nya balkonger: Om du överväger att lägga till en balkong till din fastighet, kan vi designa och konstruera en som uppfyller dina önskemål och behov.

Balkonginglasningar: Förvandla din balkong till ett året-runt-utrymme med våra inglasningstjänster, vilket skyddar mot väder och vind samtidigt som det bibehåller en fantastisk utsikt.

Processen för Balkongrenovering 

Konsultation: Kontakta oss för att diskutera dina behov. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer för att bedöma din balkong och dina önskemål.

Åtgärdsförslag: Vi tar fram ett skräddarsytt åtgärdsförslag baserat på vår bedömning.

Offert: Du får en detaljerad och transparent offert utan dolda kostnader.

  

Fördelar med balkongrenovering 

Värdeökning: En renoverad balkong höjer värdet på din fastighet markant. 

Förbättrad säkerhet: Genom att uppdatera räcken och reparera skadad betong minskas risker för olyckor och skador. 

Estetisk förbättring: En vacker och välskött balkong förhöjer hela fastighetens utseende. 

  

Kontakta oss idag 

Är du redo att förnya din balkong? Kontakta Bygg & Fasad för en kostnadsfri offert och konsultation. Vi ser fram emot att förvandla din balkong till en säker och inbjudande plats som du kan njuta av år efter år. 

Hos Bygg & Fasad får du tillgång till över tre decenniers erfarenhet och kunskap inom balkongrenovering. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet säkerställer att varje projekt hanteras med högsta professionalitet och omsorg.

Oavsett om du behöver en mindre reparation eller en stor ombyggnad, är vi här för att hjälpa dig. Låt oss ta hand om din balkong så att du kan fortsätta njuta av den i många år framöver.  

Referensobjekt inom Balkongrenovering

Balkongrenovering

Brf Faluhus nr 7

Renovering av 42st balkonger
Montage av nya balkongräcken
Kund: Riksbyggen
År: 2021

Balkongrenovering

Storgatan mfl, Forsbacka

Tilläggsisolering samt puts på 8 huskroppar
Renovering av 108 st balkonger
Byte av 108st balkongfronter
Kund: Gavlegårdarna
År: 2019

Balkongrenovering

Gävlehus 10

Rivning av tegelfasad på 3st punkthus
Tilläggsisolering och puts på 3st punkthus
Renovering av 78st balkonger.
Byte av 78st balkongfronter.
Montage av 78st inglasningar
Kund: Riksbyggen
År: 2020