Om Bygg & fasad

Bygg & Fasad, Bengt Glaas grundades 1983 med inriktning på utvändig renovering av fastigheter. Med hög kompetens och lång erfarenhet renoverar vi fasader och balkonger åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Tack vare vår långa erfarenhet med erfarna och kunniga medarbetare kan vi erbjuda tjänster för hela det utvändiga underhållet av er fastighet.

Vi är specialister på fasad- och balkongrenoveringar och kan med hjälp av våra samarbetspartners även erbjuda tex nya balkonger, inglasningar, fönsterbyten, plåtarbeten, målning och takentreprenader mm.

Vårt medlemskap i Byggföretagen garanterar att vi följer branschens alla kollektivavtal, lagar och regler. Vi är också BKMA certifierade, Byggföretagens verksamhetsledningssystem, vilket innebär att vi systematiskt arbetar med Kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Vår vilja och ambition är att vara det självklara valet för dig som har behovet av våra tjänster. Vi samarbetar med marknadens ledande materialleverantörer. Kontakta oss så hjälper vi till med kostnadsfritt åtgärdsförslag och offert.